Contact | Links | Nieuws
Haal dit voorjaar het Ruiterbewijs in Soest!... Lees verder

Training & africhting

Een goede training vormt de basis voor succes.

Het is mogelijk uw paard in training te zetten bij de Vries Equestrian service. Wij kunnen uw paard africhten, verder doortrainen en uitbrengen op wedstrijden. Uw paard zal gestald worden op de prachtige en luxe accommodatie van Hippisch Centrum Nieuw Eldorado, waar uw paard met de grootste zorg behandeld zal worden. Alle benodigde faciliteiten voor een wedstrijdgerichte training en prettig verblijf voor uw paard zijn hier aanwezig.

Training op een andere of eigen locatie is ook mogelijk. Dit gaat echter in goed overleg, de mogelijkheden bespreken wij graag persoonlijk met u. Neemt u hiervoor contact met ons op. Gedurende de trainingsperiode zal u regelmatig op de hoogte gehouden worden van de vorderingen en bent u natuurlijk altijd van harte welkom uw paard en de training te bezoeken.

Uw paard in training zetten kan voor een tijdelijke of langere periode. Er zijn verschillende situaties denkbaar waarin dit een uitkomst voor u kan zijn:

  • U wilt uw paard zadelmak laten maken.
  • U kunt door omstandigheden zoals vakantie, werk, zwangerschap etc een periode geen tijd hebben om uw paard te trainen.
  • Het kan zijn dat uw paard een rijtechnisch probleem heeft waar u zelf niet uitkomt. Wij corrigeren het paard en helpen u indien nodig onder begeleiding weer op de juiste weg.
  • U wilt uw paard uit laten brengen op wedstrijden; jonge paardencompetities of reguliere wedstrijden (ook op hoger niveau).
  • U heeft net een nieuw paard gekocht en bent hier nog wat onwennig mee. Onder begeleiding helpen wij het vertrouwen in elkaar te krijgen een goede combinatie te vormen.
  • U wilt uw paard verkopen en heeft zelf geen tijd, ruimte of zin meer om het betreffende paard te trainen en verkoopklaar te maken. Wij verzorgen tevens de presentatie van uw paard aan potentiële kopers.

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact op of kom gerust eens langs om de mogelijkheden te bespreken.